Bastuvägg i glas

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder ett stort urval av glasväggar. Vill du släppa in ljuset i din bastu, då är en glasvägg perfekt för dig. Oavsett önskemål och personliga preferenser har vi en glasvägg för ditt ändamål. Vi har flera alternativ som kan passa många olika typer av bastuutrymmen. Hos oss kan du orientera dig bland såväl premium som standard, beroende på vad som passar dig, din bostad och din bastu förstås.


Högkvalitativ bastuvägg i glas

Bastuväggen består av värmebehandlat härdat glas, vilket är fem gånger starkare än vanligt glas. En bastuvägg i glas är lättskött och skapar en känsla av rymd. Bastuväggar finns i bronserat eller klart glas. Dörren levereras med bygelhandtag av asp. Välj mellan gångjärn i olika utföranden och ytbehandlingar.


Gedigen erfarenhet av bastudörr i glas

En bastudörr ser till att skapa en enkel passage in och ut ur hettan. Gunnars Glasmästeri är specialister och har en lång och gedigen erfarenhet av bastudörrar i glas. Din glasdörr ser till att behålla värmen i bastun och passar samtidigt till din interiör.


Skräddarsydd glasvägg till din bastu

Gunnars Glasmästeri i Göteborg har säljare som är specialister på glasväggar till din bastu. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt glasvägg som passar dig och dina behov. Önskar du en måttbeställd glasdörr? Självklart hjälper vi dig med en skräddarsydd beställning för att uppfylla just dina önskemål. Vi ser även till att din bastudörr levereras tryggt, säkert och med snabba leveranser.


Kontakta oss för en offert på glasvägg

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga glasväggar och skräddarsyr en beställning utifrån dina behov och önskemål. Vår kunniga personal hjälper dig oavsett om du har en riktig vedeldad sauna eller en mindre inomhusbastu med elaggregat i anslutning till badrummet. Oavsett hur din bastu är utformad så behöver du en ordentlig glasdörr. Vi vågar nästan garantera att vi har en bastudörr som passar din stil.