Glaspartier till duschar i Göteborg

Ska du renovera badrummet och behöver glaspartier anpassat för duschar? Gunnars Glasmästeri erbjuder högkvalitativa och anpassade glaspartier för alla önskemål. Duschen är den del av badrummet som de flesta använder varje dag och därför är det bra att tänka till en extra gång när du ska välja duschvägg. Oavsett vad som passar bäst i ditt badrum kan vi hjälpa dig med inspiration och kreativa lösningar. Vi kommer gärna hem till dig för att se över dina möjligheter och ge förslag på olika glaspartier till duschar.

Skräddarsydda helhetslösningar

Gunnars Glasmästeri har lång erfarenhet av att tillverka och montera duschar i alla tänkbara utrymmen. Våra glaspartier är av allra högsta kvalitet och är därför en investering som kommer att hålla i många år framöver. Är du ute efter en helt unik duschlösning? Vi har mängder av tips och hjälper dig genom hela processen från första ide till val av glasparti och komplett montering. Vårt mål är att erbjuda unika helhetslösningar, snabb leverans och kvalitetssäker montering av glaspartier till duschar.

Våra modeller

Invitrea Rödlöga
Den här är modellen för dig som vill ha den stora duschen men kunna trolla bort den för att behålla badrummets fria öppna yta. De två vackert välvda dubbeldörrarna som monteras direkt mot väggen går att parkera inåt så duschen ”försvinner” när så önskas.

Invitrea Ljusterö
En dubbel vikdörr som kan vikas ihop samt en dörr i böjt glas där både är infällbara.
Utmärkt alternativ om ett fönster t.ex. är placerat i hörnet där man vill ha duschen. Den här modellen är även bra då den minimerar risken för rötskador på trälisterna.

Läs mer på www.invitrea.se

Önskar du en offert på glaspartier anpassat för duschar?

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högkvalitativa glaspartier till duschar. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig med helheten från val av glasparti till service och komplett montering. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om glaspartier till duschar i Göteborg.