Entrétak ® i Göteborg

Vill du skapa ett trevligt och inbjudande intryck! Låt oss hjälpa dig, vi har nämligen entrétak för din bostad. Välj bland ett generöst utbud av modeller i olika design och utföranden. Entrétak skapar inte enbart en tilltalande ingång det ser även till att skapa ett skydd mot regn och rusk, något som inte är särskilt ovanligt i vårt nordiska klimat.

Generöst utbud

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erhåller ett generöst utbud entrétak alltför att kunna tillgodose dig och din bostads behov. Vi har modeller som passar till den moderna villan, sommarstugan, kontoret, industrifastigheten och flerbostadshuset. Vi erbjuder tak i olika storlekar, allt för att det ska passa ditt boende optimalt.

Underhållsfritt

Gunnars Glasmästeri erbjuder underhållsfria entrétak som bibehåller sitt attraktiva utseende under lång tid. Med en enkel och snabb uppsättning passar det utmärkt vid ytterdörrar, fönster, terrassdörrar etcetera.

Nordiska förhållanden

Våra entrétak är kvalitativa och specialanpassade för att klara av vårt nordiska klimat. Har du funderingar eller frågor kring, tveka inte att kontakta oss på Gunnars Glasmästeri.

Montering av entrétak

Våra entrétak är mycket enkla att montera. Monteringsanvisningar medföljer givetvis.

Förändra din bostads utseende

Vi har lång och gedigen erfarenhet i branschen och vårt utbud har utvecklats under åren. Sortimentet ska fylla de flesta bostäders behov, oavsett vad du söker. Vi hjälper dig att på ett enkelt och smidigt sätt förändra din bostads utseende. Vill du skapa en funktionell men samtidigt exklusiv känsla kring ditt boende så ska du kontakta oss redan idag.

Välkommen att kontakta oss

Gunnars Glasmästeri är experter och hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen för din entré. Vi hjälper dig att skapa en exklusivare tillvaro! Vår kompetens ser till att ditt nya tak smälter in snyggt med bostadens övriga design. Gunnars Glasmästeri är skickliga på att matcha detaljer i entrétaket med bostadens övriga fasad. Varmt välkommen att kontakta oss för en konsultation och offert av entrétak.