Vi hjälper dig med din glasdörr i Göteborg

Smycka ditt hem med en vacker högklassig glasdörr från Gunnars glasmästeri i Göteborg. Med en glasdörr kan du skapa en ljus och tilltalande känsla i såväl hemmet som på kontoret. Vi hjälper dig med helheten från valet av en skräddarsydd dörr till service och komplett montering. Våra glasdörrar är tillverkade av ett härdat och högkvalitativt glas. Vilken glasdörr passar ditt hem och dina behov? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med kostnadsfri konsultation och rådgivning.

Vårt utbud av glasdörrar

Vi erbjuder glasdörrar i 10 mm tjockt härdat glas med vändbar träkarm i vitlackerad furu som standard. Karmen har tätningslister av silikongummi och levereras komplett med justerbara karminfästningsskruvar. Välj mellan modulmåtten 8x21 och 9x21 med klart, frostat eller rökfärgat glas beroende på vilken glasdörr som passar dig. Önskar du en annan färg, träslag eller speciell detalj? Självklart hjälper vi dig med en skräddarsydd beställning för att uppfylla just dina önskemål.

Ett ljust och elegant hem

Våra stilrena glasdörrar passar till såväl sovrum, badrum, kök som till kontor. Släpp in ljuset och få kontakt med omvärlden genom att byta ut din befintliga trädörr mot en dörr av glas. Du skapar en ljusare känsla och ett mer elegant utseende i ditt hem. Vi vill underlätta för dig som kund och hjälper dig gärna med inspiration så att du kan hitta en glasdörr som tilltalar dig.

Personlig service och montering

För att du ska känna dig trygg hos oss erbjuder vi professionell service och montering av din nya glasdörr. Våra montörer är välutbildade och har lång erfarenhet av olika monteringar till såväl hemmet som till större fastigheter och företag i Göteborg. Vi hjälper dig med helheten från valet av rätt dörr till service och komplett montering.

Önskar du en offert på en glasdörr?

Med en glasdörr kan du skapa en ljus och tilltalande känsla i såväl hemmet som på kontoret. Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga glasdörrar och skräddarsyr en beställning efter dina önskemål. Vi strävar alltid att hjälpa dig med helheten från val av dörr till service och komplett montering. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor, behöver goda råd eller önskar en offert på en glasdörr i Göteborg.