Höj- och sänkbara glasräcken

Vi erbjuder smarta, robusta höj- och sänkbara glasräcken som gör det möjligt att kunna sitta ute på såväl altanen hemma som på uteserveringen – även när det blåser. Räckena finns i ett flertal olika mått, allt för att uppfylla dina önskemål. Låt oss på Gunnars Glas i Göteborg hjälpa dig att förlänga sommarsäsongen.

En smidig lösning för ett brett användande

Våra glasräcken har en halvautomatisk funktion där en gasfjäder gör höjningen av glaset möjlig. Detsamma gäller vid låsning i det nedre läget. Enkelheten i att föra räcket upp och ner har gjort sig till en populär och väldigt uppskattad lösning för många, såväl privatvillor som restauranger och caféer. Hemma är det perfekt att kunna göra sin altan eller terrass till ett ännu bekvämare och mysigare ställe för avkoppling och umgänge. Detsamma gäller för restauranger och caféer där partierna skyddar mat- och cafégästerna mot kalla vindar och omilt väder under blåsiga sommardagar och kulna höstkvällar. Du bestämmer helt enkelt själv om du vill ha stängt eller öppet för vinden, något som garanterat gör det betydligt mycket trevligare och mer bekvämt att sitta ute.

Skräddarsydda lösningar

För att du som kund ska tillhandahålla precis det du är på jakt efter erbjuder vi på Gunnars Glasmästeri skräddarsydda lösningar. Här tar vi fram glasräcken som är bäst lämpade för just dig och dina ändamål. I vårt sortiment finns även färdiga varianter i standardmått att välja mellan.

Standard för våra höj- och sänkbara räcken är:

Färg- och materialmässigt är det natureloxerad aluminium som gäller som standard. Våra tillval gör det möjligt att även få produkterna pulverlackerade, välj mellan flertalet olika RAL-kulörer.

Höjd = nersänkt fast 1,1m och 1,9m upphöjt läge
Längd standard = 1,0-2,0 med 10cm-intervaller

Ett effektivt sätt att marknadsföra sig på

På köpet ges nya möjligheter till att marknadsföra sig på ett effektivt och enkelt sätt. Genom att fästa sitt namn eller logo på glaspartierna har ni genast skapat en ny reklamplats samtidigt som det ger ”liv” åt glaset. Ett väldigt kostnadseffektivt sätt att synas på.

Många andra fördelar med glasräcken från Gunnars Glasmästeri

Den enkla funktionen i att höja och sänka räcket gör det möjligt att gästerna själva kan höja eller sänka, utan att behöva be personalen eller fastighetsägaren om hjälp. Att kombinera de praktiska glasräckena med tak, markis eller pergola ger uteserveringen eller altanen en lyxig känsla med maximal komfort. Här korsar du känslan av att sitta på en öppen uteservering och inglasad restaurang.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har minsta lilla fråga eller fundering!