Inramningar i Göteborg

Med unika inramningar kan du lyfta dina bilder och motiv till en helt ny nivå. En professionell inramning har också som syfte att skydda motivet och bevara dess värde. Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder ett stort utbud av ramar och vi ger dig gärna konsultation om hur ditt konstverk kan lyftas fram genom olika tekniker. Letar du efter inramningar som passar just dina motiv och ditt hem? Oavsett om du vill ha klassiska, moderna, färgglada eller stilrena inramningar så har vi något för dig.

Besök vår utställning med ramprover

Ramen är mycket mer än ett sätt att hänga upp motivet. Den kan lyfta fram eller dämpa konstverkets färger, budskap och ge en helt annan känsla. På Gunnars Glasmästeri hjälper vi dig att välja en inramning som lyfter fram just det du vill med din tavla. Genom att besöka vår utställning med ramprover kan du själv jämföra ramarnas olika betydelse. Ta gärna med din tavla så lämnar vi förslag på olika inramningar som vi tror skulle passa bra till just ditt motiv.

Nära samarbete med Kållereds Ramlistindustri

Ett tätt samarbete med Kållereds Ramlistindustri ger oss och dig som kund många fördelar. Kållereds Ramlistindustri är en av de få tillverkarna av ramlist i Sverige som erbjuder fullsortiment av ramlist och de tillbehör som används vid kvalitetsinramningar.De specialtillverkar även unika inramningar utifrån personliga önskemål. Detta gör att vi tillsammans med Kållereds erbjuder skräddarsydda ramar av högsta kvalitet.

Kontakta oss för beställning av unika inramningar

Gunnars Glasmästeri har många års erfarenhet av ramar till privatpersoner och företag i Göteborg med omnejd. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss för beställning av ramar. Välkommen att kontakta oss om du har frågor, behöver rådgivning eller vill beställa unika inramningar till dina tavlor i Göteborg.