Inredningsglas i Göteborg av hög kvalité

Inredningsglas kan användas på obegränsat många sätt där endast fantasin sätter gränser. Förutom att glas kan få en praktisk funktion i form av hyllor så är det en elegant inredningsdetalj som blir allt mer populärt. Det finns många härliga inredningsglas att upptäcka hos oss på Gunanars Glasmästeri. Du är alltid välkommen in till vår butik i Göteborg för att inspireras av vårt utbud av inredningsglas till ditt hem.

Smycka ditt hem med inredningsglas

Hos oss kan du måttbeställa glas helt utifrån dina behov och önskemål. Valmöjligheterna är många här hos Gunnars Glasmästeri i Göteborg. Oavsett om du önskar att beställa en bordsskiva, hyllor eller spegelglas kan vi hjälpa dig med en skräddarsydd beställning. Kom in i vår butik för att inspireras och få värdefulla tips om inredningsglas när du ska inreda ditt hem eller kontor.

Hyllor av elegant glas

Med en hylla av glas påverkar du inte färger i rummet, den är tidlös och du kan flytta den till vilket rum du vill. Den är snygg, hållbar och mycket stilfull! Ju tjockare glas desto hållbarare och ibland kan härdat glas vara nödvändigt. Vi erbjuder ett brett utbud av praktiska fästen, välj bland en mängd färger och former.

Glas istället för kakel

Slipp kakelskarvar som inte går att få helt rena och bind inte fast dig vid en design i köket som är omständlig att ändra. Med glas över disk-/arbetsbänken kan du tapetsera el. måla om hur ofta du vill utan några större ingrepp. Upplev hur praktiskt det är att ha glas istället för kakel i köket. Vi hjälper dig gärna med inspiration och förslag på inredningsglas till ditt hem i Göteborg.

Beställ ditt inredningsglas hos oss i Göteborg

Gunnars Glasmästeri har lång erfarenhet av att tillverka och montera glaspartier i alla tänkbara utrymmen. Vårt mål är att erbjuda unika helhetslösningar, snabb leverans och kvalitetssäker montering av glaspartier. Välkommen att kontakta oss om du har frågor, behöver rådgivning eller funderar på att beställa inredningsglas till ditt hem i Göteborg.