Isolerglas i Göteborg

Isolerglas är ett bra alternativ till vanliga fönsterglas och har många fördelar. Du får du en energieffektivare fastighet och minskar bullernivån samtidigt som du gör en god insats för miljön. Det är en investering som håller i längden och som sparar både dina pengar och miljön. Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga isolerglas och skräddarsyr beställningar utifrån dina önskemål. Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Vi har mängder av tips och hjälper dig genom hela processen från första ide till val av isolerglas och komplett montering.

2-glas och 3-glaskonstruktioner

Isolerglas är benämningen på glas som sitter tillsammans i en kassett där gasen mellan glasen tillsammans med ett högeffektivt osynligt metallskikt på glasen skapar en isolering.Man kan variera med energiglas, mönstrat glas, laminerat glas för att få just det glaset som behövs i aktuell applikation. Valet av isolerglas kan bero på faktorer som brandsäkerhet, säkerhet, energibesparing, solskydd och bullerskydd. Våra glas är av allra högsta kvalitet och är därför en investering som kommer att hålla i många år framöver.

Energiglas bidrar till förbättrade energivärden

Energiglas kombinerat med argongas i luftutrymmet mellan glaset ger mycket bra energivärden. Det är ett typ av glas som är belagt med en speciell beläggning som - släpper igenom kortvågig solenergi samtidigt som den reflekterar långvågig rumsvärme. Energiglas förbättrar inomhusklimat genom att minska värmeförlusten, förhindrar kallras och strålningsdrag. Genom att investera i energiglas bidrar du till en bättre miljö samtidigt som elräkningarna blir betydligt lägre.

Solskyddsglas stänger ute starka solstrålar

Möjligheten att stänga ute starka och värmande solstrålar men ändå släppa in ljuset är möjligt med dagens teknik. Detta ger ett effektivt och varaktigt solskydd med bra isolerande egenskaper som ständigt håller den värsta solvärmen ute. Isolerglas med en solskyddande effekt ger ett mer behagligt inomhusklimat än vanliga fönsterglas.

Kontakta oss för en offert på isolerglas i Göteborg

Gunnars Glasmästeri har lång erfarenhet av att tillverka och montera glaspartier i alla tänkbara utrymmen. Vårt mål är att erbjuda unika helhetslösningar, snabb leverans och kvalitetssäker montering av glaspartier. Välkommen att kontakta oss om du har frågor, behöver rådgivning eller funderar på att byta till helt nya fönster med isolerglas i Göteborg.