Kanaltak i Göteborg

Förläng sommaren med kanaltak. Drömmer du om ett extra rum utomhus? På Gunnars glasmästeri blir drömmen verklighet med våra lättmonterade, snygga och kompletta kanaltak. Ett utomhusrum skulle vi vilja påstå är uppskattat av hela familjen. Vi brukar uttrycka oss enligt följande” Kanaltak förlänger definitivt sommaren och samtidigt investerar du inför framtiden!"

Generöst urval kanaltak

Vi erbjuder ett brett urval av kanaltak i Göteborg. Vi tillverkar starka tak för ljusa och rymliga uterum. Våra kanaltak släpper in maximalt med solljus. Allt för att du ska uppleva naturen inne. Vi har lättmonterade, väderbeständig och okrossbara kanaltakskivor med UV-filter. Gunnars Glasmästeri erbjuder plana kanalglasskivor i fyra tjocklekar: 10, 16, 32 och 40mm. Tillverkade i okrossbar och helt återvinningsbar polykarbonat.

Ett kanaltak för varje enskilt behov

Kanaltaket ska inte enbart ge ett behahagligt ljusinsläpp, det ska även besitta egenskaper som innebär att det har isolerandeegenskaper. Ditt kanaltak ska hålla värmen inne, och nederbörden ute! Dessutom ska taket smälta in med bostadens befintliga design samt arkitektur. Vi kräver att kanaltaket inte uteslutande ska inneha funktionella egenskaper, det ska tillika vara estetiskt tilltalande. Som du hör finns det mycket du bör tänka på vid val av kanaltak, men lugn vi på Gunnars Glasmästeri hjälper dig.

Starka kanaltak för behagligt ljusinsläpp

Förutom de goda isolerande egenskaperna är takskivorna mycket stabila. Vilket i sin tur gör att du i många fall slipper tvärgående reglar i takstommens konstruktion och därmed har du möjlighet att bygga ett lättare tak som släpper in mer solljus. Söker du ett kanaltal till uterummet, terrassen eller altanen? Då kan du sluta leta! Gunnars Glasmästeri har nämligen väderbeständiga och flexibla kanaltak

Vi besitter kunskapen och erfarenheten

Gunnars Glasmästeri i Göteborg har både kompetensen och erfarenheten att hjälpa dig välja rätt kanaltak till ditt uterum, terrass eller altan. Behöver du inspiration handfasta råd eller guidning, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta rätt kanaltal och på så sätt förlänga sommaren.

Kontakta oss för information om kanaltak, har du frågor som behöver redas ut, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig och ditt uterum.