Spegelglas

Att låta glasspeglar sätta din personliga stil och prägel på hemmet är en spännande möjlighet. Hos oss på Gunnars Glas hittar du ett brett utbud med spegelglas, allt från enkla stilrena varianter till mer dekorativa och avancerade.

Enkel och innovativ inredningsdesign

När man kaklar i ett badrum är det idag väldigt vanligt att man fäller in spegeln i samma nivå som kaklet och sedan fogar fast den. Ibland används även spegel istället för kakel vid köksbänken, en innovativ och väldigt snyggt i rätt kök. Detsamma gäller när det kommer till golvspeglar som också är en spegel som finns i många hushåll. Den dekorativa golvspegeln ger lite extra ljusinsläpp genom dess reflektioner och ger ett smakfullt helhetsintryck. Helt enkelt ett måste i mångas sovrum och hall där den verkligen kommer till sin rätt och ger en lyxig känsla i blickfånget.

Spegel i eller utan ram

Ett av de vanligaste alternativen är att ha sin spegel i en typ av tavelram. Vi har många olika ramar att välja emellan just för att du ska kunna skräddarsy din egen variant. Se till att ha din övriga inredning i åtanke när du väljer spegelram. Passar det med en klassisk, stilren eller mönstrad? Tänk på att det ska smälta bra ihop med dina övriga möbler, färger, textiler och övriga inredningsdetaljer.

Spegelglas skapar rymd och ljus

Det går att variera och använda spegelglas till oändligt många olika saker, på oändligt många olika sätt. Hos oss kan du måttbeställa dina speglar för att skapa precis den känsla och karaktär du efterfrågat. Välj mellan runda belysta väggspeglar, praktiska golvspeglar eller designa din egen. Speglar blir en ordinär inredningsdetalj som kan hjälpa till att skapa både ljus och rymd i rummet.

Stora speglar

Intresset och efterfrågan efter stora speglar ökar mer och mer på marknaden, både som en förenkling i vardagen för att kunna se sin spegelbild reflekterad men även som en stilren inredningsdetalj i hemmet. Många gånger kan en stor spegel lura ögat och förvandla ett mindre rum eller hall till att kännas betydligt mycket större. Ta gärna hjälp av vår erfarna personal på Gunnars Glas i Göteborg för att ta del värdefulla tips och råd gällande speglar och glas.

Stora runda speglar

Just stora runda speglar har en tendens till att kunna lura ögat och få små rum att kännas betydligt mycket rymligare. Att efterfrågan inom inredningsbranschen blivit så stor på just en stora runda speglar grundas i att folk som kanske bor i mindre lägenheter vill att hemmet ska kännas större och maffigare utan att behöva bygga ut. En väldigt kostnadseffektiv lösning med andra ord.

Stora rektangulära speglar

Speglar i sig är inte bara hjälpmedel till mycket utan även en snygg och stilren inredningsdetalj. Fler och fler väljer att till exempel klä hallen med stora rektangulära speglar som väggspegel, vilket ger hallen en helt annan karaktär och elegans.

Stora helkroppsspeglar

Du kanske är väldigt modeintresserad eller bara tycker om att se dig själv i en helkroppsspegel innan du går ut? Med en helkroppsspegel kan man på ett väldigt enkelt och smidigt sätt få en överskådlig blick av hela sig själv, en praktisk förenkling i vardagen för många idag.

Skräddarsydda lösningar

Gunnars Glas erbjuder stora runda speglar av högsta kvalitet och skräddarsyr din beställning utifrån dina önskemål och behov. Hos oss hittar du ett brett sortiment av både rektangulära, runda och horisontella former, vi hjälper gärna dig hela vägen från kläckt idé till val av spegel och komplett montering.

Kontakta oss redan idag för personlig rådgivning

Behöver du experttips och kloka råd kring ditt stora spegelval? Varmt välkommen in till oss på Gunnars Glas i Göteborg, vi se till att på allra bästa sätt vägleda dig till ett lyckat köp.

Spegel utan ram

Speglar är idag en mycket viktig inredningsdetalj i de flesta hem. Söker du en måttbeställd spegel utan ram?

Vi på Gunnars Glasmästeri i Göteborg tillverkar en skräddarsydd spegel utan ram efter dina önskemål. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att tillverka och leverera specialbeställda speglar. Du är alltid välkommen in till vår butik i Göteborg för att inspireras och få värdefulla tips.

Stilrent och snyggt i hemmet

Gunnars Glasmästeri erbjuder ett brett och gediget sortiment av speglar. En spegel utan ram skapar en härlig atmosfär i det rum som den är placerad. Rummet blir både mer praktiskt och estetiskt tilltalande med dekorativa speglar. Vi tillverkar både stora och små speglar, allt från rektangulära helkroppsspeglar till runda och horisontella speglar.

Kontakta oss för beställning

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga speglar och skräddarsyr en beställning utifrån dina specifika önskemål. Vi hjälper dig med helheten, från val av spegel till beställning och komplett montering. Välkommen att kontakta oss för konsultation och beställning av en spegel utan ram. 

Måttbestämd spegel

Speglar är inte bara ett hjälpmedel för att kunna spegla sig, utan det blir en allt mer populär inredningsdetalj. Dessutom får speglar en trång hall eller rum att upplevs som mycket större.Oavsett om du vill ha en väggspegel till hallen, sovrummet eller badrummet så kan du beställa en måttbestämd spegel hos Gunnars Glasmästeri i Göteborg.

Måttbestämd spegel av högsta kvalitet

Specialtillverkade glaspartier är oftast den ultimata lösningen för att både designen och funktionaliteten ska överensstämma med dina önskemål. Funderar du på att beställa en måttbestämd spegel? Gunnars Glasmästeri i Göteborg har mängder av tips och hjälper dig genom hela processen från första idé till val av spegel och komplett montering.

Kontakta oss för konsultation och beställning

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga speglar och skräddarsyr en beställning utifrån dina önskemål. Vi strävar alltid att hjälpa dig med helheten från val av modell till beställning och komplett montering. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor, behöver goda råd eller om du ska beställa en måttbestämd till ditt hem i Göteborg.

Väggspeglar

Väggspegel är en användbar och flexibel inredningsdetalj som skapar en ljus och tilltalande känsla i ett hem. En annan effekt är att speglar kan få ett mörkt och litet rum att plötsligt upplevas som betydligt större. Välj bland ett brett utbud av speglas hos oss på Gunnars Glasmästeri i Göteborg. Vi har lång erfarenhet i branschen och kan ge dig värdefulla tips om hur en väggspegel kan ge ett rum en helt annan karaktär.

Specialtillverkade speglar

Specialtillverkade glaspartier är oftast den ultimata lösningen för att både designen och funktionaliteten ska överensstämma med dina önskemål. Vi tillverkar både stora och små speglar, allt från rektangulära helkroppsspeglar till runda och horisontella speglar. Låt oss hjälpa dig med en skräddarsydd beställning efter dina önskemål.

Smycka ditt hem med en väggspegel

Speglar är inte bara ett hjälpmedel för att kunna spegla sig, utan det blir en allt mer populär inredningsdetalj. Dessutom ger speglar en häftig effekt som gör att en trång hall eller rum upplevs som större. Stora speglar ger hemmet en helt annan karaktär och elegans. Oavsett om du vill ha en väggspegel till hallen, sovrummet eller badrummet så kan vi hjälpa dig.

Dekorativt glas av hög kvalité

Kvalité genomstyr hela vår verksamhet och vi erbjuda endast kvalitetssäkra speglar. Det gör dem till en investering som kommer att hålla i många år framöver. Funderar du på att investera i en väggspegel till ditt hem i Göteborg? Vi har mängder av tips och hjälper dig genom hela processen från första idé till val av spegel och komplett montering.

Önskar du en offert på en väggspegel i Göteborg?

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga speglar och skräddarsyr en beställning utifrån dina önskemål. Vi strävar alltid att hjälpa dig med helheten från val av modell till beställning och komplett montering. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor, behöver goda råd eller om du ska beställa en väggspegel till ditt hem i Göteborg. 

Golvspeglar

Med golvspeglar kan du skapa en ljus och tilltalande känsla i ditt hem. Speglar skapar en rymd vilket gör att en trång hall kan upplevas som så mycket större. Dessutom har golvspeglar en dekorativ funktion vilket gör att de blir en viktig inredningsdetalj. Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder ett brett utbud av speglar för att kunna tillgodose olika behov. Du är alltid välkommen in till vår butik i Göteborg för att inspireras och få värdefulla tips om golvspegel.

Måttanpassade golvspeglar

Specialtillverkade glaspartier är oftast den ultimata lösningen för att både designen och funktionaliteten ska överensstämma med dina önskemål. Därför tillverkar vi glaspartier som är helt måttanpassade. Det gör att du kan skapa en mer personlig känsla i ditt hem. Varför inte låta fantasin flöda och beställa olika speglar till ditt hem? Valmöjligheterna är många här hos Gunnars Glasmästeri i Göteborg. Oavsett vilken golvspegel eller mått du önskar kan vi hjälpa dig med en skräddarsydd beställning.

Pryd ditt hem med speglar

Golvspeglar är inte bara ett hjälpmedel för att kunna spegla sig, utan det blir en allt mer populär inredningsdetalj. Dessutom ger speglar en häftig effekt som gör att en trång hall eller rum upplevs som större. Stora speglar ger hemmet en helt annan karaktär och elegans. Oavsett om du vill ha en väggspegel till hallen, sovrummet eller badrummet så kan vi hjälpa dig.

Golvspeglar av högsta kvalitet i Göteborg

Kvalité genomsyrar hela vår verksamhet och vi erbjuder endast speglar av högsta kvalitet. Oavsett om du behöver golvspeglar till hallen, sovrummet eller badrummet så kan vi hjälpa dig. Vi hjälper dig med helheten från valet av spegel till beställning och komplett montering.

Kontakta oss för en skräddarsydd beställning

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga speglar och skräddarsyr en beställning utifrån dina önskemål. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig med helheten, från val av spegel till beställning och komplett montering. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor, behöver goda råd eller ska beställa golvspeglar till ditt hem i Göteborg.