Takplast i Göteborg

Vill du släppa in ljuset med slagtålig takplast? Vi har takplast perfekt för dig som vill investera i ett tak som släpper igenom ljuset och samtidigt håller i många år framöver. Förutom att du skapar en ljus och trivsam miljö under taket så garanterar vi att du kan vara säker på att takplasten står emot både väder och vind under en ansenlig tid framöver. Fördelen med taken är att de är utvecklade för att hålla vårt nordiska klimat. Vi erbjuder takplast som passar därför utmärkt som skyddande tak ovanför terrassen, altanen eller balkongen.

Trapetsskiva - gop Esslon

Gop Esslon är benämningen på en robust och prisvärd trapetsplatta med mycket lång livslängd. Vidare är Gop Esslon en opalvit trapetsplatta som passar de flesta tak. Oavsett om du vill bygga ett altantak, ett uterum eller en carport så fungerar materialet.
Gop Esslon är välbeprövat och används av såväl professionella byggare som gör-det-självare.

Trapetsskiva - gop Suntuf

Gop Suntuf är benämningen på en trapetsplatta som är det perfekta valet för dig som ställer höga krav på takmaterialets hållbarhet och dessutom vill skapa en ljus miljö. Trapetsplattan är mycket väderbeständig och finns i en glasklar eller en rökfärgad variant. Det stabila materialet gör det lättare att bygga ett gediget tak – eller väggar för exempelvis växthuset.

Gop Suntuf är exceptionellt tåligt och enkelt att montera.

Gedigen erfarenhet av takplast

Gunnars Glasmästeris anställda besitter gedigen kunskap inom takplast, och har många nöjda kunder i bagaget. Vi ser till att inspirera och hjälpa dig med din takplast.

Skräddarsyr lösningar för dina behov

Gunnars Glasmästeri ser till att hjälpa dig att skärddarsy lösningar för dig och dina behov. Tveka inte att kontakta oss när du behöver hjälp med takplast till ditt uterum, veranda eller terrass.

Önskar du en kostnadsfri offert?

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga speglar och skräddarsyr en beställning utifrån dina önskemål. Vi strävar alltid att hjälpa dig med helheten från val av modell till beställning och komplett montering. Varmt välkommen till din personliga expert på takplast!