Trappräcken och glasräcken i Göteborg

Trappräcken är en synlig och dominerande inredningsdetalj i ett hem. Gunnars Glasmästeri erbjuder stilrena trappräcken som ger en elegant känsla och passar i de flesta sammanhang. Oavsett om du önskar räcken till din balkong, terrass eller trappa så kan vi hjälpa dig. Vi har mängder av tips och hjälper dig genom hela processen från första ide till val av räcke och komplett montering. Med vår erfarenhet och breda kompetens kan vi ge ditt hem ett lyft med nya eleganta trappräcken i Göteborg.

Unik design och utformning

Skapa ett fantastiskt intryck med glasräcken från Gunnars Glasmästeri i Göteborg. Hos oss hittar du stilrena trappräcken som passar lika bra i det moderna hemmet som i en klassisk miljö. Önskar du räcken utan stolpar? Stolplösa glasräcken är en exklusiv och trendig detalj som ger maximal utsikt från balkongen, vilket uppskattas av många. Vi erbjuder ett brett utbud av eleganta räcken med eller utan stolpar.

Trappräcken i rostfritt specialstål

Kvalité genomsyrar hela vår verksamhet och vi strävar alltid efter att erbjuda produkter där varje detalj behandlas med stor omsorg. Våra räckessystem är tillverkade i rostfritt stål och passar både för inomhusbruk och utomhusbruk. Stolparna är kompletta och färdigpreparerade för klämbeslag inklusive svetsad fot och täcklock. Räcken i rostfritt stål ger inte bara trappan ett helhetslyft utan höjer hemmets karaktär och elegans.

Skräddarsydda helhetslösningar

Önskar du en helt unik och skräddarsydd beställning? Självklart ska vi göra allt för att du ska få helt unika trappräcken till ditt hem. Vi hjälper dig med en skräddarsydd beställning utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vårt mål är att erbjuda unika helhetslösningar, snabb leverans och kvalitetssäker montering.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Gunnars Glasmästeri har lång erfarenhet av att tillverka och montera trappräcken på balkonger, terrasser och trappor. Om du har några frågor om våra trappräcken är du välkommen att kontakta Gunnars Glasmästeri i Göteborg. Även om du bara vill ha rådgivning om vad du ska välja och hur du ska tänka så kan vi hjälpa dig med professionella tips.