Väggspegel i Göteborg

Väggspegel är en användbar och flexibel inredningsdetalj som skapar en ljus och tilltalande känsla i ett hem. En annan effekt är att speglar kan få ett mörkt och litet rum att plötsligt upplevas som betydligt större. Välj bland ett brett utbud av speglas hos oss på Gunnars Glasmästeri i Göteborg. Vi har lång erfarenhet i branschen och kan ge dig värdefulla tips om hur en väggspegel kan ge ett rum en helt annan karaktär.

Specialtillverkade speglar

Specialtillverkade glaspartier är oftast den ultimata lösningen för att både designen och funktionaliteten ska överensstämma med dina önskemål. Vi tillverkar både stora och små speglar, allt från rektangulära helkroppsspeglar till runda och horisontella speglar. Låt oss hjälpa dig med en skräddarsydd beställning efter dina önskemål.

Smycka ditt hem med en väggspegel

Speglar är inte bara ett hjälpmedel för att kunna spegla sig, utan det blir en allt mer populär inredningsdetalj. Dessutom ger speglar en häftig effekt som gör att en trång hall eller rum upplevs som större. Stora speglar ger hemmet en helt annan karaktär och elegans. Oavsett om du vill ha en väggspegel till hallen, sovrummet eller badrummet så kan vi hjälpa dig.

Dekorativt glas av hög kvalité

Kvalité genomstyr hela vår verksamhet och vi erbjuda endast kvalitetssäkra speglar. Det gör dem till en investering som kommer att hålla i många år framöver. Funderar du på att investera i en väggspegel till ditt hem i Göteborg? Vi har mängder av tips och hjälper dig genom hela processen från första idé till val av spegel och komplett montering.

Önskar du en offert på en väggspegel i Göteborg?

Gunnars Glasmästeri i Göteborg erbjuder högklassiga speglar och skräddarsyr en beställning utifrån dina önskemål. Vi strävar alltid att hjälpa dig med helheten från val av modell till beställning och komplett montering. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor, behöver goda råd eller om du ska beställa en väggspegel till ditt hem i Göteborg.